Back to top

Pálos 70

Időpont: 
2019. szeptember 14., szombat, 15:45
Október 4-5-6-án kerül megrendezésre az idei (már kilencedik) Pálos 70 teljesítménytúra és zarándoklat (www.palos70.hu). Szeretettel hívunk és várunk Benneteket erre a nagyszerű programra, melyen sokféle zarándoklat és túralehetőség közül választhattok.
A Gyöngyközösséggel a csobánkai ellenőrző- és frissítőpontokon várjuk a megfáradt vándorokat. Nagy örömmel fogadnánk még segítőtársakat csapatunkba. Aki kedvet érez a szolgálatra, kérjük szept. 20-ig telefonszáma megadásával e-mailben jelentkezzen Gáll Zsófiánál a zsogall@gmail.com címen.
A szolgálat paraméterei:

A szolgálat ideje 2019. október 4. péntek 17.00-október 5. szombat 18.00 (Nem kell feltétlenül végig ott lenni, részidőben is lehet segíteni, első sorban a péntek este és a szombat reggel/délelőtt van szükség több emberre.)

Szolgálat helyszínei: Csobánkai Cserkészpark, Csobánka Élet Háza, Csobánka Szentkút erdei állomás.

Feladatok:

péntek este: zarándokok fogadása, regisztrálása, vacsoráztatás, terítés, teafőzés, mosogatás, csomagok csoportosítása, kipakolása, terep berendezése (asztalok, székek pakolása)

szombat: ébresztés, reggeliztetés, regisztráció, zarándokok útnak indítása, fogadása, szalagozás, kenyérkenés, teafőzés, oklevelek kiállítása