Back to top

Buszos zarándoklat Mariazellbe

Időpont: 
2024. szeptember 7., szombat, 06:30
Kedves Zarándoktársak!
Mariazelli buszos zarándoklat 2024. szept. 7-8.
Szeptember 7-én (szombaton) reggel 6.30-kor különbusz indul Budapestről Mariazellbe a Celldömölk-Mariazell zarándoklaton  résztvevő zarándokok fogadására, közös hálaadásra és ünneplésre. Szeretettel hívunk Benneteket erre az útra.

A busz kb. fele utassal megy ki és másnap, szeptember 8-án, vasárnap dél körül a gyalogos zarándokokkal együtt indul haza és este érkezik Budapestre. A buszt szeretnénk feltölteni olyan zarándokokkal, akik szívesen kijönnének Mariazellbe, hogy az utolsó kilométereket együtt tegyük meg gyalogosan a Mariazelli Bazilikáig, együtt adjunk hálát az útért és kérjük a Szűzanya közbenjárását nemzetünk lelki megújulásáért.

A lehetőség szabadon terjeszthető.

JELENTKEZÉSI ŰRLAP:

https://forms.gle/ttcRR19fbyxxkcQ26

Várható költségek:

Regisztrációs díj: 23000 Ft, mely fedezi a buszköltséget.

Szállás: 35 Euro/fő egyszerű zarándokszálláson (emeleteságyak)(helyszínen fizetendő)

Vacsora: egy mariazelli vendéglőben kb. 15-20 Euro/fő (helyszínen fizetendő)

A napközbeni étkezésekről ill. a vasárnapi reggeliről mindenki maga gondoskodik, ill. köszönettel fogadunk étel- italfelajánlásokat a zarándokok fogadására.

Várható program: Zarándokok fogadása, majd együtt zarándoklás Mariazellig, ünnepélyes bevonulás a Mariazelli Bazilikába, hálaadó szentmise, vacsora, részvétel az esti körmeneten, másnap részvétel szentmisén, szabadidő, zarándok-búcsúünnep, hazaindulás 12 óra körül

Jelentkezés:

 augusztus 20-ig, illetve amíg hely van a buszon az alábbi jelentkezési űrlap kitöltésével. A jelentkezés 23000 Ft regisztrációs díj befizetésével válik véglegessé. Az utaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés visszaigazolásával küldjük.

Szeptember 1-ig e-mailben visszajelzünk az út részleteivel kapcsolatban.

Információ: Mészáros Mária E-mail:  viamargaritarum@gmail.com

Várva jelentkezéseteket, zarándok üdvözlettel

Mészáros Mária és Gáll Zsófia (Gyöngyközösség)