Back to top

Buszos zarándoklat Mariazellbe - 2018. augusztus 18-19.

Időpont: 
2018. június 30., szombat, 14:00 - 2018. szeptember 30., vasárnap, 14:00

Kedves Zarándoktársak!

 

Augusztus 18-án (szombaton) reggel 6.30-kor különbusz indul Budapestről Mariazellbe a Celldömölk-Mariazell zarándoklaton (Öröm útján) résztvevő zarándokok fogadására, közös hálaadásra és ünneplésre. Szeretettel hívunk Benneteket erre az útra.

A busz kb. fele utassal megy ki és másnap, augusztus 19-én, vasárnap  dél körül a gyalogos zarándokokkal együtt indul haza és este érkezik Budapestre. A buszt szeretnénk feltölteni olyan zarándokokkal, akik szívesen kijönnének Mariazellbe, hogy az utolsó kilométereket (8 km Mitterbachtól) együtt tegyük meg gyalogosan a Mariazelli Bazilikáig, együtt adjunk hálát és kérjük a Szűzanya közbenjárását nemzetünk lelki megújulásáért.

 

A lehetőség szabadon terjeszthető.

 

JELENTKEZÉSI ŰRLAP:

https://goo.gl/forms/3IG4DPwc81oxkZz23

 

Várható költségek:

 

Busz: kb. 8000-12000 Ft (utasok létszámától függően) Ebből 8000 Ft-ot kérünk regisztrációs díjként befizetni előre, a különbözet a helyszínen fizetendő.

Szállás: 16 Euro/fő egyszerű zarándokszálláson (emeleteságyak ágyneművel)(helyszínen fizetendő)

Vacsora: egy mariazelli vendéglőben 9-12 Euro/fő (helyszínen fizetendő)

A napközbeni étkezésekről ill. a vasárnapi reggeliről mindenki maga gondoskodik, ill. köszönettel fogadunk étel- italfelajánlásokat a zarándokok fogadására.

Várható program: kb. 13 órakor Mitterbachban zarándokok fogadása, majd együtt zarándoklás Mariazellig (8 km), ünnepélyes bevonulás a a Mariazelli Bazilikába, hálaadó szentmise, vacsora,    másnap részvétel szentmisén, szabadidő, zarándok-búcsúünnep, hazaindulás 12 óra körül

 

Jelentkezés:          

amíg hely van a buszon, de lehetőleg július végéig az alábbi jelentkezési űrlap kitöltésével. A jelentkezés 8000 Ft regisztrációs díj befizetésével válik véglegessé, melyet a buszköltségre fordítunk. A regisztrációs díjat a Via Margaritarum Zarándok Egyesület számlaszámára (10401938-50485050-49561006) kérjük átutalni. Az utalásnál szerepeljen a résztvevő neve, "regisztrációs díj" és "Mariazell buszos zarándoklat". A regisztrációs díjat a részvétel lemondása esetén nem tudjuk visszafizetni.  

 

Augusztus 11-ig e-mailben visszajelzünk az út részleteivel kapcsolatban.

 

Információ: Révész Ildikó   E-mail: gyongyzarandoklat@gmail.com

 

Várva jelentkezéseteket, zarándok üdvözlettel

Révész Ildikó és Gáll Zsófi